Om Akinna

Fotat i drygt 10 år, föredrar att fota utomhus och/eller närbilder. Och det som är eller händer snarare än arrangerade bilder. Vilket blir en av utmaningarna för mig att ta tag i, att några foton ska vara arrangerade. Gör fortfarande massor av nybörjarmisstag men hoppas utvecklas och lära mig nya grepp. Bor i Stockholm men hemma är i Hälsingland.

Efter ett år med nästan inget fotograferande så sökte jag efter fotoglädje igen, för att utmana mig själv sökte jag en lista med teman och hittade 365 foton. Det lät för jobbigt med 365 st. foton/teman men att kolla listan och välja teman till mig själv att fotografera– det kan fungera.

Sedan efter några dagars funderande så anmälde jag mig, detta låter kul så varför inte haka på.

 

Det är nytt för mig med så kallade sociala medier, att starta en bloggsida hur gör man, min bättre hälft hjälpte till och vi blev rejält osams som bara äkta gamla makar kan bli. Men vi blev också, som gamla makar blir, vänner igen när bloggen var klar.

Nästa steg är att börja våga mig på och kommentera andra som är med i 365 FOTON, jag har kikat på flera bilder, och sett vackra, roliga och fyndig kreativa tolkningar av temaorden.

Lycka till alla som deltar i fotoutmaningen!

 

 

 

 

lägga till ytterligare en sida.