Om Akinna

Fotat i drygt 10 år, föredrar att fota utomhus och/eller närbilder. Och det som är eller händer snarare än arrangerade bilder. Vilket är en av utmaning för mig att ta tag i, att några foton ska vara arrangerade. Gör fortfarande massor av nybörjarmisstag men hoppas utvecklas och lära mig nya grepp. Bor i Stockholm men hemma är i Hälsingland. Och tillbringar en del tid i Norge då maken är därifrån.

2019 är andra året som jag deltar i 365 Foton.

2018 då jag deltog första gången så var anledningen att jag gick med att…..jag efter ett år med nästan inget fotograferande så sökte efter fotoglädje igen, för att utmana mig själv sökte jag en lista med teman och hittade 365 foton. Men det lät för jobbigt med 365 st. foton/teman men att kolla listan och välja teman till mig själv att fotografera bara för kul, det kan fungera.

Sedan efter några dagars funderande så anmälde jag mig, detta låter kul så varför inte haka på.

I år ska jag försöka vara bättre på att lägga ut temafoton jag tagit direkt och inte ligga på dem till sista veckan i december, i tron att jag ska fota bättre bilder som tolkning på ett tema. Visst det har väl hänt att jag tagit nya och snyggare foton, men oftast inte.

Lycka till alla som deltar i fotoutmaningen!

 

 

 

 

lägga till ytterligare en sida.

%d bloggare gillar detta: